2230 - Gyömrő

Gyömrői rövid hírek

Nyilvános vita a gyömrői polgármesterjelöltek között

2019. szeptember 16. - gojgo

Mindhárom polgármesterjelölt elfogadta a Signal Tv felkérését így hamarason megrendezésre kerül az első gyömrői polgármesterjelölt vita. 

A helyi székhelyű térségi televízió szeptember elején kereste meg a három gyömrői indulót azzal a szándékkal hogy nyilvános vitát szerveznének.

Elsőként a Jó itt élni! közösség jelöltje Gyenes Levente mondott igent, később csatlakozott hozzá Horváth István a HEGY jelöltje is és végül Mezey Attila a Gyömrő 2000 Kör - Fidesz indulója is elfogadta a felkérést.

A Signal Tv Facebook oldalán azt írta hamarosan jelentkeznek a részletekkel.

img_20190916_094131.jpg

Tömegközlekedés fejlesztés Gyömrőn

Szeptember 1-től nem 1 hanem 2 helyi buszjárat közlekedik majd Gyömrőn.

A buszokon is fejlesztések lesznek majd tapasztalhatók ugyanis Free WiFi is lesz majd rajtuk és további kényelmi szolgáltatásként egy applikációval nyomon is lehet majd követni éppen merre járnak.

A megnövekedett kapacitás lehetővé fogja tenni hogy a gyömrői helyijáratok rugalmasabban alkalmazkodjanak majd az esetleges vonat késésekhez. dsc_1682.jpg

Rákóczi napi díjugrató lovasverseny Gyömrőn

A hagyományos Gyömrői Rákóczi napi rendezvény idén 2 napos lesz, június 28-29-én kerül megrendezésre.

Első nap megemlékezést rendeznek a Mánya réti emlékműnél, második nap 10 órától pedig kezdetét veszi a díjugrató verseny Gyömrő Város Nagydíjáért a Fő tér melletti sportparkban.

2017-03555_mm_d.jpg

 

Idén is lesz Romantika Ünnep Gyömrőn

A RÜGY 2019-ben 3 napon át várja a fesztivál iránt érdeklődőket június utolsó hétvégéjén (28-29-30).

Idén is rengeteg izgalmas program kerül megrendezésre Gyömrőn a méltán népszerű Romantika Ünnep keretein belül.

A fesztivál egyik legjobban várt programja Geszti Péter koncertje lesz szombat este ahol felcsendülnek több évtizedes karrierje legnépszerűbb dalai.

De ezen kívül lesz hagyományos kívánságlámpás úsztatás a Tófürdőn, tenisz bajnokság, író olvasó találkozó és a helyi vendéglátóhelyek által szervezett programok.

6964-romantika-unnep-gyomro.jpg